Podcast

Rozhovory, videa

Rozhovor ve Snídani s Novou - 8. 2. 2024

Andrea Kašová - O užívání léků na hubnutí u mladistvých

Proč teenageři sahají po lécích na hubnutí? 💊 Jaký tlak na naše děti vytvářejí sociální sítě? 📲 Jak může být rodič spouštěčem nízké sebehodnoty nebo i poruchy příjmu potravy? Jak pracovat s dětmi se začínající obezitou? Mé zkušenosti, z pohledu terapeuta, ve Snídani s Novou 🍳☕️, ze dne 8.2.2024. Děkuji za pozvání

Podcast Ve vlastních rukou - 20. 6. 2021

Andrea Kašová - O sebevědomí a seberozvoji

O sebelásce, sebevědomí, o popularitě na Instagramu, o kyberšikaně, kterou jsem si prošla. O práci v korporátu a v reklamních agenturách. O střevním mikrobiomu a mém projektu Probiotik Life, o mentorování klientů a sportovců. Čím vším jsem si v dětství a dospívání prošla a jak se na nás může „podepsat“ naše rodina, rodinné vzorce, programy a mnoho dalšího. Najdete i ve všech podcastových aplikacích na telefonu. 

Kdy je čas na mentoring?

8 min video o tom, jak poznám, že potřebuji mentoring? Možná se cítíte na nic, nevíte kam směřujete, co je Vaším posláním v životě? Jste nešťastní, ale nevíte proč?

Live stream na IG Afirmace a Meditace

První část je věnována Afirmacím do života. V druhé části se věnujeme mnou řízené meditaci do hudby. 

Video na IG Moje Flow

13 min spontánní povídání o mém Flow, kde věřím, že Vás aspoň malinko namotivuji, ve svém životě něco změnit.

Reference po vysílání
"Andrejko, děkuji Vám za dnešní živé vysílání. Pomohla jste mi od každodenních strastí a ukázala mi malinko směr, kterým se postupně vydat. Už vím, co budu dělat každé ráno po probuzení. U meditace na mě Váš hlas působil tak hluboce a uklidněně, že jsem opravdu chodila po písečné pláži a cítila na sobě paprsky slunce. Až mě ta představa rozplakala ... Teď nevím, jestli je to dobře či nikoliv. Ale i tak moc děkuji za Váš čas a ochotu pomáhat druhým."
Markéta P.
"Andrejko, nejde nedat odezvu na Tvé živé vysílání. Těšila jsem se, nevěděla, jak to bude probíhat. U jógy jsem zatím nikdy nic necítila. Přišla mi jako ztráta času, zbytečnost. Dnes jsem zkusila meditaci s Tebou a mohu napsat, že hned, jak jsem zavřela oči a Ty jsi  jmenovala jednotlivé části těla, měla jsem mrazení po celém těle, husinu, jak to bylo silné. Toto jsem nikdy nezažila. Nevím, zda to bylo Tvým hlasem, který zněl tak klidně, příjemně nebo tmou, tichem. Vnímala jsem jen Tvůj hlas, soustředila na Tvá slova. Byl to velmi silný zážitek a moc ti za něj děkuji."
Monika M.
Video na IG Nízká sebehodnota

10 min povídání o nízké sebehodnotě a příkladech, kde všude ji můžete pociťovat. 

Video na IG Haters

9 min spontánní povídání o haters a jejich útocích na sociálních sítích. Co nám tím ukazují? Jak se bránit?